Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Pamiętaj, że dostęp do wszystkich aplikacji mają tylko zarejestrowani użytkownicy. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij TUTAJ ...!
Witamy na nokia5530.eu
Dziś jest: 7 Wrzesnia 2010, 19:20
Jesteś nowy ? Zarejestruj się!

Poprzedni temat «» Następny temat

Zamknięty przez: tomko111
1 Sierpień 2010, 11:46
Nowi moderatorzy
Autor Wiadomość
tomko111 

Informacje Posty: 1319
Piwa: 285/83
Nr Użytkownika: 2

Pieniądze: 3322

Sieć: Play
Wersja oprogramowania: 20.0.080 hacked
Kolor telefonu: blue & white
 #1  Wysłany: 22 Lipiec 2010, 11:37   Nowi moderatorzy

Chciałbym się z Wami ponownie przywitać, czas pozwolił mi tu znowu zawitać (aż się zrymowało ^^ )

Chcę pomóc adminowi w tworzeniu tego forum, na początku robimy redukcję moderatorów, niestety VertuS traci stanowisko moderatora.

Chcesz być w ekipie serwisu nokia5530.eu? Chcesz pomóc w moderowaniu? Chcesz zdobyć przywileje płynące z tego stanowiska?

Nic prostszego!

Czujesz, że to Ty powinieneś zostać moderatorem? Napisz w kilku zdaniach dlaczego właśnie uważasz, że to Ty powinieneś zostać moderatorem, zawrzyj również kilka informacji o Twoim dotychczasowym doświadczeniu w moderowaniu forum, czy też swoim koncie na innych forach (ilość postów, doświadczenia) itd.

Czekamy na zgłoszenia równy tydzień do 29 lipca do godziny 12:00.

Pozdrawiam i życzę szczęścia :rolleyes:

FAQ - najczęściej zadawane pytania | REGULAMIN - przeczytaj koniecznie | Kody na Nokie 5530 | iMobile - podpisywanie aplikacji
Postaw piwo autorowi tego posta

kwiatek099 

Informacje Posty: 649
Piwa: 51/2
Nr Użytkownika: 159

Pieniądze: 2936

Sieć: play | tu biedronka
Wersja oprogramowania: v20 haked
Kolor telefonu: red-black

#2  Wysłany: 22 Lipiec 2010, 11:59   

Miałem pisać w starym temacie podanie ale jak już jest nowy temat...
Zacznę od tego, że zarejestrowałem się jako 159 użytkownik, byłem prawie od początku forum. Denerwuje mnie to, że nowi użytkownicy forum nie przeczytają faq-u tylko piszą powtarzające się tematy, bez funkcji moderatora nie mam możliwości edytowania postu lub przesunięcia tematu do kosza. A jak wiemy moderatorzy nie codziennie są obecni na forum, ja staram się wejść na forum jak tylko mam wolną chwilkę. Postów nie mam za dużo bo ponad 300, w wakacje mam czas więc jak już napisałem wcześniej mogę być częściej na forum.

Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego podania.

AniC 

Informacje Posty: 19
Postawił 1 piw(a)
Nr Użytkownika: 13297

Pieniądze: 119

Sieć: 36i6
Wersja oprogramowania: v20
Kolor telefonu: Czarny
 #3  Wysłany: 22 Lipiec 2010, 16:34   

Ja też chciałabym się zgłosić na moderatora.
Czemu? Mam w tym doświadczenie, szybko się uczę. Na forum mogę być cały dzień i noc. Mam dużo czasu, bo zwykle przeglądam forum z mobila. :)
Zarejestrowałam się co prawda niedawno, ale chciałabym tu zostać na dłużej.
Pozdrawiam:)

Zubek 

Informacje Posty: 539
Piwa: 83/7
Nr Użytkownika: 8210

Pieniądze: 2940

Wersja oprogramowania: V31 C6 (v11.0.029) By PNHT Hacked
 #4  Wysłany: 22 Lipiec 2010, 17:54   

AniC, jeśli masz w tym doświadczenie to masz może jakiś screen lub informacje na temat moderowania na jakiś innych forach?

AniC, jesteś lesbijką? :D //cray

Przydatne linki: Regulamin, FAQ, Google
Wysyłam zaproszenia na Lockerz.com ;)

AniC 

Informacje Posty: 19
Postawił 1 piw(a)
Nr Użytkownika: 13297

Pieniądze: 119

Wersja oprogramowania: v20
 #5  Wysłany: 22 Lipiec 2010, 20:56   

Byłam moderatorką na upadłym już forum se-mobile pl. Ale to było w kwiecie rozwoju tamtego forum.
Obecnie sprawuję moderatora Shoutboxa na mobilevice pl : D

CJ 

Informacje Posty: 207
Piwa: 34/16
Nr Użytkownika: 5661

Pieniądze: 957

Sieć: Pomarańczka
Wersja oprogramowania: V31
Kolor telefonu: Red-o-Black
 #6  Wysłany: 22 Lipiec 2010, 21:00   

Cytat:
AniC, jesteś lesbijką? :D //cray

przepraszam o co chodzi? :>

Googlując w poszukwianiu czegoś o AniC znalazłem coś co może o tym świadczyć. :D Ale to niech AniC zdradzi jak chce. ;P //cray

Ja tutaj tylko LURKuje ^^

DarkAngel 

Informacje Posty: 309
Piwa: 77/3
Nr Użytkownika: 10670

Pieniądze: 2038

Sieć: Era
Wersja oprogramowania: 20.0.80
Kolor telefonu: Biały
 #7  Wysłany: 22 Lipiec 2010, 21:14   

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora. Posiadam duże doświadczenie w moderowaniu. Dotychczas posiadam rangę Uploadera na dwóch forach jedno to forum o telefonach na symbianie v5, drugie to forum "konkurencyjne", na którym jako UP posiadam dość wysokie uprawnienia jedynie nie mam ich do PA. W Sumie na tych dwóch forach posiadam ok 800 postów. Byłem administratorem forum motoryzacyjnego przez 4 lata, lecz upadło z przyczyn finansowych.

Znam regulamin tego forum i zasady tutaj obowiązujące, z wykształcenia jestem informatykiem z dużym doświadczeniem. Nie ulegam emocjom.

tomko111 

#8  Wysłany: 23 Lipiec 2010, 19:42   

Zapraszam do dalszej kandydatury.. ;)

FAQ - najczęściej zadawane pytania | REGULAMIN - przeczytaj koniecznie | Kody na Nokie 5530 | iMobile - podpisywanie aplikacji

pagolik 

Informacje Posty: 175
Piwa: 13/5
Nr Użytkownika: 11725

Pieniądze: 914

Sieć: Plus
Wersja oprogramowania: V31.0.005 C6 By PNHT Hacked
Kolor telefonu: Czarno-Czerwony
 #9  Wysłany: 23 Lipiec 2010, 20:26   

E, to moze i ja cos napisze ?:)

Najpierw jezeli chodzi o doswiadczenie - informatyk z zainteresowania, przyszly politolog z wyksztalcenia ;) Znajomosc html, php. Wiele stron wykonanych na koncie, obsluga cmsow, ogromne doswiadczenie jezeli chodzi o Internet, fora (instalacja hackow, wlasnie modyfikacje etc), administracja, zabezpieczenia, obsluga serwerow, zarzadzanie, moderowanie, znajomosc netykiety, obsluga baz danych. Jakas tam podstawowa photoshopa, jednak to nic pro ;p byly administrator i wspolwlasciciel jednego z najwiekszych for na temat kultury hip-hop w polsce w tamtych latach. Obecnie forum mialo kilkuletnia przerwe, calkowita zmiane administracji, nawet nie wiem czy teraz istnieje ;) Nie moja dzialka juz. Ponad 2k postow, kilka lat administrowania, moderacji, obslugi technicznej. Jezeli do tego jakies pytania, smialo ;)

Dyspozycyjnosc - teraz wakacje, wiec wlasciwie duza czesc dnia, poza tymi dniami, kiedy jest ladna pogoda i siedze w basenie ;p wtedy duza czesc wieczoru/nocy ;) Po za wakacjami czasem kilka godzin mniej przed sesja heh ;)

Jezeli chodzi o doswiadczenie z symbianem, to jest okolo poltora roku, wczesniej zaglebialem sie w softy sony ericssonow ;)

na forum intensywnie nie pisze, tylko wtedy jezeli mam cos do powiedzenia, nie bawie sie w nabijanie postow dla statystyki, wole mniej wypowiedzi, ale sensownych, niz tysiac postow, gdzie 3/4 to 'gry forumowe'. Dostepny poza forum, uprzejmy, zyczliwy.

Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim ;)

PLANETA 

Informacje Posty: 161
Piwa: 7/3
Nr Użytkownika: 8815

Pieniądze: 958

Sieć: ORANGE
Kolor telefonu: Srebrny.
 #10  Wysłany: 23 Lipiec 2010, 23:13   

To i ja spróbuję ponownie swej kandydatury ,zgłaszam się ponownie a co tam do odważnych świat należy. :D

[ Dodano: 24 Lipiec 2010, 23:23 ]
No więc co tu dużo będę pisał, jestem modem na forum warezowym, praktyka leci po za tym byłem też pół roku ,na forum gsm modem to wiem jak to jest to tyle ,w mym mini podanku reszta to, już wasza broszka pozdrawiam. :D

Popraw swoją kandydaturę.

Planeta rozwiń swoje zdanie - dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać moderatorem, napisz coś o umiejętnościach i doświadczeniu. //tomko111
//tomko111
Ostatnio zmieniony przez cray 26 Lipiec 2010, 15:09, w całości zmieniany 1 raz  

akinomk23 

Informacje Posty: 9
Postawił 2 piw(a)
Nr Użytkownika: 9934

Pieniądze: 56

Sieć: Era
 #11  Wysłany: 26 Lipiec 2010, 14:20   

Mimo, że mam tylko kilka postów na swoim koncie w serwisie nokia5530.eu, to nie znaczy, że jestem laikiem w moderowaniu.
Przez dwa lata moderowałam na nieistniejącym już forum fanklubowym, posiadałam 3 tys. postów lub więcej.
Gdy byłam w gimnazjum zainteresowałam się kodowaniem HTML i założyłam swoją własną stronę internetową, którą w późniejszym czasie porzuciłam z braku czasu na dalszy rozwój aktualnego wtedy zainteresowania.
Na forum przebywam dosyć często przeglądając tematy, niekoniecznie się w nich udzielając. Na wakacje nie wyjeżdżam nigdzie, komputer mam załączony prawie non stop ze względu na moje hobbystyczne aktualnie zajęcie, czyli obróbkę zdjęć w programie Photoshop.
Nie lubię się wywyższać ponad wszystkich - jak to robią niektórzy moderatorzy (nie mam teraz na uwadze akurat tego forum). Wszystkich "podwładnych" traktuję na równych zasadach, a bywa też, że lubię zasięgać pomocy u starszych moderatorów i administratorów. Nie oznacza to, że nie potrafię bronić własnej godności i godności innych użytkowników. Jako moderator trzeba być "elastycznym" na wszelkie nieprzewidziane kłótnie, spory, a nawet chamstwo ze strony innych.

Na obsłudze panelu forum znam się dobrze, potrafię zakładać nowe kategorie, działy oraz tematy i wiele innych.

No i dodam też, że jestem z tych, którzy tępią spam oraz nagminne błędy ortograficzne. Wszystko dla dobra forum.

barto98 

Informacje Posty: 3
Piwa: 1/2
Nr Użytkownika: 9100

Pieniądze: 41

Sieć: heyah
Kolor telefonu: czarny\czerwony
 #12  Wysłany: 29 Lipiec 2010, 17:36   

Hej ja chciałbym zostać moderatorem ponieważ szybko się ucze i mam pół roku praktyki na nokiahacking.pl jeśli mnie wybierzecie doprowadze forum do ładu i składu :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze:

Termin zgłoszeń minął o 12:00 :] //Zubek

tomko111 

#13  Wysłany: 30 Lipiec 2010, 21:44   

Dziękujemy wszystkim użytkownikom za wzięcie udziału w naborze. Wspólnie z adminem zdecydowaliśmy, że nowymi moderatorami zostaną:

kwiatek099
PLANETA
DarkAngel

Chcielibyśmy również poinformować, że jesteście objęci okresem próbnym - dwa tygodnie, w tym czasie przyjrzymy się Waszej pracy na rzecz forum, jeśli faktycznie będziecie się starać stanowisko jest Wasze, jeśli nie - ktoś inny przejmie pozycję moderatora.

Gratulujemy!

R E K L A M A

Imię : Pani Reklama

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi