Sieć: 36i6
Wersja oprogramowania: 20.0.080
Kolor telefonu: Czarny
Wysłany: 3 Sierpień 2010, 13:54
Hej ! Nazywam się Mateusz mam 21 lat. Jestem z Grudziądza i telefon mam od wczoraj Jak narazie jestem zadowolony.. wcześniejszy telefon to LG KP501. Znudził mi się więc z powrotem przeszłem na Nokie... Miałem już Nokie 6630 i N73 i nigdy się nie zawiodę na symbianie pozdrawiam
Siemka. 5530 użytkuje już od dwóch tygodni spisuję się bardzo dobrze. Od dawna jestem zwolennikiem symbiana. Miałem każdą jego wersje począwszy od v1(7650) do teraz v5(5530,5800) .Dużo wiem na temat telefonów samochodów elektroniki. Pozdrawiam
Hello & Welcome
Jestem Adam z Katowic, telefon mam od miesiaca i wglebiam sie w jego tajniki dopiero na razie jest mi ciezko choc 80% moich poprzednich telefonow to nokie
pozdrawiam
Sieć: Plus
Kolor telefonu: czarno czerwony
#540 Wysłany: 10 Sierpień 2010, 21:13
Witam wszystkich forumowiczów, także admina i szanownych moderatorów. Pozdrowienia:P
_________________ Wiesz kto się buja tą gablotą ? Wiesz kto rzuca flotą ? Wiesz kto to... Kto się wozi jakby wygrał w totku ? Tak... to M i r c o Kotku!
R E K L A M A
Imię : Pani Reklama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum